Ei olekkaan vähään aikaa tullut tänne kirjoitettua. Ollut töissä aika kiirettä ja nyt vasta oikeestaan oppinut kassakoneen käytön kunnolla ja sen että keskittyy kerralla yhteen asiakkaaseen eikä pälyile ympäriinsä. Dan viihtyy hyvin hoidossa ja uusia sanoja on alkanut tulla,alkaa pikkuhiljaa puhumaan.
Ollaan puhuttu pitkään ja vakavasti ex eli pojan isän kanssa tästä huoltajuus hommasta. Kaikista paras on kun mulle tulee täysin yksinhuotajuus kun ex ei pysty pitämään mistään asioista kiinni mitä sovitaan ja ex suostuu siihen. Saa toki joskus nähdä poikaa jos haluaa, mutta suhtautuu omaan lapseensa hyvin laimeasti,ei kysele kuulumisia ymz ei halua jutella pojalleen. Oon aika surullinen Danin takia,mutta onneksi danilla on rakastava äiti joka välittää ja rakastaa ja haluaa pojalleen vain parasta<3 Onneksi tästä asiasta ei tarvitse alkaa tappelemaan vaan ex suostuu ilman mutinoita niin on paras danin kannalta.

Tänäi mennään puol 5 käymään Danin entisen hoitotätin luona, missä dan oli hoidossa viime kesänä. Tosi kivaa päästä ajan kanssa juttelee. Mulla on vähän huono olo pitäs varmaan ottaa päikkärit.